Terug naar overzicht

20/08: Afsluiting kruispunt Lindekens (27-30/08): tijdelijke aanpassing verkeerssituatie tijdens afwerking kruispunt Lindekens

20 augustus 2021

Afsluiting kruispunt Lindekens (27-30/08): tijdelijke aanpassing verkeerssituatie tijdens afwerking kruispunt Lindekens

Vanaf vrijdagavond 27/08 (20u00) t.e.m. maandag 30/08 (6u00) werken we het kruispunt Lindekens volledig af. Gedurende dat weekend plaatsen we zowel de asfaltering als de wegmarkeringen. Het volledige kruispunt is dan afgesloten voor zowel auto- als fietsverkeer. We raden aan om de omgeving zoveel als mogelijk te mijden.

Opgelet! Tijdens het weekend wijzigt de verkeerssituatie tijdelijk:

  • Voor het verkeer vanuit Bouwel naar Lindekens en omgekeerd is er een plaatselijke omleiding via de de Stationlei, De Wip, Dorp en de Pallieterdreef. Het verkeer is tijdelijk in beide richtingen mogelijk.
  • De N13 tussen Dorp en kruispunt Lindekens is afgesloten voor verkeer.
  • Op de Herentalse steenweg is dat weekend tweerichtingsverkeer mogelijk voor plaatselijk verkeer. Op die manier kan je je verplaatsen van kruispunt Lindekens richting E313 en omgekeerd.
  • Fietsers volgen een plaatselijke omleiding via de geplaatste verkeersborden.

Opgelet: na de opening van het kruispunt zijn er wel nog finale werken aan de gasleidingen en fiets-en wandelpaden aan de westkant van de Bouwelse steenweg. Het einde van deze werken wordt voorzien op 11/09. Fietsers en voetgangers volgen plaatselijke omleiding via de Kabienstraat en de Hermeslaan.