Terug naar overzicht

01/06: Vaccinatiecentrum blijft bereikbaar tijdens wegenwerken

1 juni 2021

Tijdens de werken op de N13 blijft het vaccinatiecentrum in Grobbendonk bereikbaar. Hou wel rekening met file als gevolg van de werken wanneer je jouw verplaatsing naar het vaccinatiecentrum plant.

Vanuit Herentals geraak je met de fiets vlot aan het vaccinatiecentrum via de route langs het Engels Kamp (Vogelzang, Lenteheide en Troon) of via het jaagpad langs het Albertkanaal. Kom je met de wagen en woon je in Herentals-centrum? Dan kan je best omrijden via Vorselaar. Inwoners van Noorderwijk en Morkhoven rijden best om via Herenthout en Bouwel. Hou wel rekening met mogelijk extra drukte en files. Voor de terugrit kan je wel gebruik maken van de N13, de rijrichting naar Herentals is open. Tijdens de fase van de heraanleg van het kruispunt Lindekens zal een lokale omleiding gevolgd moeten worden.

Kom je vanuit Herenthout? De rijrichting van Herenthout naar Grobbendonk blijft open. Hou wel rekening met mogelijk extra drukte en files op de Herenthoutse steenweg en Stationlei in Bouwel. Tijdens de fase van de heraanleg van het kruispunt Lindekens zal een lokale omleiding gevolgd moeten worden. Kom je met de fiets? Volg dan in Bouwel de uitgestippelde fietsomleiding via de zijstraten om het kruispunt Lindekens te vermijden. Omleiding gemist? Passeer dan met de fiets aan de hand langs de werf. Respecteer te allen tijde de verkeersregels. Rood licht betekent stoppen, ook voor fietsers.

Inwoners van Vorselaar kunnen het vaccinatiecentrum vlot met de fiets bereiken via Hofeinde, Watermolenweg en fietsstraat Troon (20 min) of via Heiken en fietsstraat Troon (15 min). Kom je met de wagen? Hou dan rekening met mogelijke files in het centrum van Grobbendonk.